Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronille Levels, dienstmeid, geboren te Baexem op 23 maart 1814, wonende aldaar, overleden te Wessem op 4 oktober 1873, dochter van Hendrik Levels en Joanna Maria Coppen.


Zij is getrouwd te Baexem op 8 juni 1853 met
Martin Willekens, dienstbode en dagloner, geboren te Roggel op 19 december 1816, wonende te Wessem, overleden aldaar op 18 april 1868, zoon van Leonard Willekens en Maria Margaretha Smeets.
(Hij is eerder getrouwd te Wessem op 5 juni 1849 met Petronella Kolen, geboren te Wessem op 22 mei 1825, overleden aldaar op 27 september 1852, dochter van Petrus Mathias Kolen en Anna Gertrudis Mevissen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina