Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hubertus Wilhelmus Didden, dienstknecht, geboren te Baexem op 26 november 1867, overleden te Hout-Blerick op 3 maart 1951, begraven aldaar op 6 maart 1951, zoon van Leonard Didden en Maria Elisabeth Loven.


Hij is getrouwd te Maasbree op 10 mei 1895 met
Hubertina Petronella Cuijpers, geboren te Blerick op 12 maart 1866, overleden aldaar op 12 april 1921, dochter van Christiaan Cuijpers en Anna Maria Janssen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina