Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Marguerite Vestjens, wonende te Buggenum.


Zij was gehuwd met
Corneil Knops, wonende te Buggenum.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Margaretha, dagloonster, geboren te Buggenum, gedoopt aldaar op 21 februari 1737, wonende te Nunhem, overleden aldaar op 8 april 1804.
    Zij was gehuwd met Martinus Stocks, burgemeester van Haelen en Nunhem, gedoopt te Nunhem op 12 januari 1744, wonende aldaar, overleden te Haelen op 3 april 1802, zoon van Franciscus Stocx en Maria Pijls.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina