Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Catharina Winkelmolen, landbouwster, geboren te Baexem op 23 maart 1841, overleden te Grathem op 7 februari 1905, dochter van Pierre Mathieu Winkelmolen en Marie Elisabeth Linssen.


Zij is getrouwd te Baexem op 29 juli 1873 met
Martinus Beckers, landbouwer, geboren te Heel en Panheel op 10 januari 1843, overleden te Weert op 15 februari 1935, zoon van Peter Beckers en Maria Catharina Hermans.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Johannes, geboren te Baexem op 27 januari 1877.
  • 3 : Maria Elisabeth, geboren te Baexem op 15 april 1880, overleden aldaar op 4 augustus 1881.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina