Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Winand Verheggen, wonende te Nunhem.


Hij was gehuwd met
Gertrude Seelen, wonende te Nunhem.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petrus, landbouwer, geboren te Nunhem op 16 juni 1737, wonende aldaar, overleden op 10 maart 1804.
    Hij is getrouwd te Neer op 30 april 1767 voor de kerk met Catharina Fransen, geboren te Hoensbroek op 10 april 1735, wonende te Nunhem, overleden aldaar op 30 januari 1803, dochter van Petrus Fransen en Agnes Levels.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina