Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jean Verheggen, pachter, geboren te Nunhem op 3 maart 1769, wonende aldaar, overleden te Buggenum op 22 januari 1846, zoon van Petrus Verheggen en Emilia Vogels.


Hij is getrouwd te Buggenum op 12 september 1810 met
Maximiliana Verheggen, landbouwster, gedoopt te Buggenum op 3 februari 1775, wonende te Nunhem en te Buggenum, overleden aldaar op 5 december 1858, dochter van Petrus Verheggen en Catharina Verheggen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Emerence, geboren te Nunhem op 6 november 1812.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina