Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrudis Deckers, wonende te Swalmen.


Zij was gehuwd met
Willem Kessels, wonende te Swalmen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Catharina, dagloonster, geboren te Swalmen op 26 juli 1819, overleden aldaar op 8 juli 1857.
    Zij is getrouwd te Nunhem op 3 februari 1842 met Pierre Vaessen, metselaarsknecht en metselaar, geboren te Nunhem op 5 mei 1818, overleden te Swalmen op 6 oktober 1893, zoon van Joannes Vaessen en Anna Maria van Boxmeer.
    (Hij is later getrouwd te Swalmen op 4 november 1857 met Anna Margaretha Hubertina Sillen, geboren te Swalmen op 29 oktober 1836, dochter van Gerardus Sillen en Wilhelmina Kusters.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina