Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Petronella Hurxkens, geboren te Neeritter op 22 november 1904, overleden te Heeze op 21 november 1957, dochter van Jacobus Hubertus Hurckens en Maria Aldegonda Coolen.


Zij is getrouwd te Hunsel op 2 april 1929 met
Joannes Hubertus Geenen, fabrieksarbeider, geboren te Hunsel op 24 december 1903, overleden op 9 september 1969, begraven te Heeze, zoon van Joannes Hubertus Geenen en Maria Hubertina Joosten.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina