Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Adriaan van Boxmeer, wonende te Helden.


Hij was gehuwd met
Helena Sleegers, wonende te Helden.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria, geboren te Helden op 1 november 1777, wonende te Nunhem, overleden aldaar op 27 januari 1824.
    Zij is getrouwd te Haelen op 1 november 1800 met Joannes Vaessen, dagloner, geboren te Nunhem op 18 september 1777, wonende aldaar, overleden aldaar op 10 maart 1855, zoon van Assuer Vaessen en Christine Veugelers.
    (Hij is later getrouwd te Buggenum op 26 april 1824 met Anna Margareta Evers, dagloonster, gedoopt te Buggenum op 22 februari 1792, overleden te Nunhem op 5 augustus 1852, dochter van Everard Evers en Agnes Pijls.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina