Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Reijnier Hubertus Snijkers, schaapherder, geboren te Neeritter op 4 november 1830, overleden te Heel en Panheel op 13 november 1901, zoon van Jacobus Snijkers en Maria Cornile Aen de Kerck.


Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 7 november 1859 met
Christina Bijlmakers, dienstmeid, geboren te Heel op 5 september 1829, overleden te Heel en Panheel op 9 april 1885, dochter van Henricus Bijlmakers en Elisabeth Adams.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina