Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Antonetta van Horne, landbouwster, geboren te Heythuysen op 22 februari 1854, overleden te Roermond op 19 juni 1928, dochter van Simon van Horne en Anne Marie Verkennis.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 31 december 1897 met
Peter Joannes Reijnders, dienstknecht, geboren te Heythuysen op 13 mei 1864, zoon van Guillaume Reiners en Mathea Willekens.
(Hij is eerder getrouwd te Heythuysen op 6 april 1891 met Maria Helena Raetsen, geboren te Heythuysen op 14 augustus 1853, overleden aldaar op 23 mei 1895, dochter van Antonius Medardus Raetsen en Maria Elisabeth Drenters.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina