Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Theodore Geelen, geboren te Helden rond 1748, overleden te Kessel op 15 oktober 1811, dochter van Henri Geelen en Marie van Laer.


Zij was gehuwd met
Pierre Heijmans, dagloner, geboren te Kessel rond 1738, wonende aldaar, overleden aldaar op 9 januari 1821, zoon van Guilliaume Heijmans en Janette Peters.
(Hij is later getrouwd te Kessel op 25 april 1812 met Anne Gertrude Hauser, spinster, geboren te Bragt rond 1763, dochter van Pierre Hauser en Helene Dors. (Zij was weduwe van Pierre Lankes.))

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Joanna Cecilia, geboren te Kessel rond 1796, overleden te Beesel op 29 juli 1863.
    Zij was gehuwd met Petrus Geelen, geboren te Beesel rond 1799, wonende aldaar, overleden aldaar op 24 september 1850, zoon van Dirck Gielen en Helena Lamers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina