Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Lambert Joosten, metselaar, geboren te Buggenum op 27 augustus 1817, wonende te Haelen, overleden aldaar op 8 januari 1859, zoon van Peter Joosten en Wilhelmina Tullemans.


Hij is getrouwd te Haelen op 25 oktober 1843 met
Petronille Stox, dagloonster, geboren te Haelen op 11 april 1815, wonende aldaar, overleden aldaar op 13 september 1890, dochter van Wilhelmus Stox en Joanna Waeijen.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Petrus Hubertus, kleermaker, geboren te Haelen op 2 april 1852, overleden te Medemblik op 24 oktober 1894.
    Hij is getrouwd te Horst op 24 april 1882 met Gertrudis Hubertina van Sloun, kleermaker, geboren te Broeksittard op 7 januari 1856, dochter van Arnold Jacob van Sloun en Joanna Gertrudis Heijnen.
  • 5 : Leonardus Hubertus, geboren te Haelen op 25 juni 1857, overleden aldaar op 3 juli 1858.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina