Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Helena Maessen, geboren te Melick op 7 februari 1813, wonende te Melick en Herkenbosch, overleden te Melick op 17 juli 1891, dochter van Henricus Maessen en Anna Catharina Heuts.


Zij is getrouwd te Melick en Herkenbosch op 29 juni 1840 met
Leonard Wolters, geboren te Echt op 1 april 1802, wonende te Melick en Herkenbosch, overleden te Melick op 30 december 1858, zoon van Willem Wolters en Maria Christina Dierichs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Willem Hubertus, landbouwer, geboren te Melick en Herkenbosch op 9 april 1848, wonende aldaar en te Nunhem, overleden aldaar op 13 december 1923.
    Hij is getrouwd te Melick en Herkenbosch op 10 april 1877 met Maria Catharina Hubertina Teuwen, landbouwster, geboren te Herten op 22 december 1847, wonende te Melick en Herkenbosch, overleden te Nunhem op 15 februari 1920, dochter van Conrard Teuwen en Maria Gertrudis Hannen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina