Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrudis Loven.


Zij was gehuwd met
Christiaan Verstappen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Christina, landbouwster, geboren te Grathem op 14 maart 1833, wonende te Nunhem, overleden aldaar op 6 juni 1918.
    Zij is getrouwd te Nunhem op 11 april 1856 met Henricus Carolus Caris, houtzager en landbouwer, geboren te Nunhem op 16 augustus 1833, wonende te Neer Rohrstraat en te Nunhem, overleden aldaar op 17 november 1919, zoon van Gerardus Caris en Maria Francisca Jacobs.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina