Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Wilhelmina Petronella Ottenheim, geboren te Nunhem op 5 april 1867, overleden te Beesel op 11 november 1934, dochter van Andreas Ottenheim en Joanna Veugelers.


Zij is getrouwd te Beesel op 21 juni 1895 met
Peter Hubertus Cramers, landbouwer, geboren te Beesel op 17 juni 1872, zoon van Hendricus Cramers en Maria Theresia Heuts.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Theresia, geboren te Beesel op 23 mei 1896.
  • 2 : Anna Hubertina, geboren te Beesel op 10 oktober 1898.
    Zij is getrouwd te Beesel op 5 november 1920 met Gerard Hubert Hendricks, voerman, geboren te Swalmen rond 1897, zoon van Jacobus Hendricks en Joanna Hubertina Pijpers.
  • 3 : Josephina Hubertina Johanna, geboren te Beesel op 18 februari 1901.
  • 4 : Maria Wilhelmina Johanna, geboren te Beesel rond mei 1911, overleden aldaar op 24 januari 1912.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina