Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Hubertina Peeters, geboren te Hunsel op 14 januari 1895, overleden te Horn (V) op 1 juli 1981, begraven te Weert, dochter van Renier Peeters en Gertrudis Hubertina Linnaers.


Zij is getrouwd te Weert op 25 mei 1927 met
Henricus Hubertus Slaats, geboren te Nederweert op 1 mei 1893, overleden te Weert op 30 maart 1950, zoon van Wilhelmus Slaats en Maria Catharina Cuijpers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina