Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Godefridus Hubertus Smeets, dienstknecht, geboren te Thorn rond 1857, wonende te Haelen, overleden te Nederweert op 9 maart 1936, zoon van Willem Smeets en Anna Magdalena Renet.


Hij is getrouwd te Haelen op 18 april 1887 met
Maria Christina Peeters, geboren te Haelen op 21 september 1855, wonende aldaar, overleden aldaar op 25 april 1927, dochter van Jean Francois Peeters en Catherine Hendriks.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina