Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Catharina van Ratingen, geboren te Weert op 2 april 1856, wonende aldaar, dochter van Pierre Mathias van Ratingen en Anna Maria Janssen.


Zij is getrouwd te Weert op 20 november 1885 met
Theodorus Joannes Janssen, kleermaker, geboren te Weert op 16 mei 1861, wonende aldaar, zoon van Christiaan Janssen en Maria Elisabeth Simons.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Petrus Christianus Joseph, bankwerker, geboren te Weert rond 1892.
    Hij is getrouwd te Nederweert op 15 mei 1919 met Anna Catharina Sieben, landbouwster, geboren te Nederweert op 12 augustus 1886, overleden te Weert op 12 februari 1958, begraven op 14 februari 1958, dochter van Peter Theodorus Sieben en Maria Magdalena Schreurs.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina