Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Leonard Sijbers, wonende te Sevenum.


Hij was gehuwd met
Hendrina Oomen, wonende te Sevenum.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Johanna, geboren te Sevenum rond 1873.
    Zij is getrouwd te Helden op 14 mei 1900 met Peter Johannes Janssen, landbouwer, geboren te Helden rond 1872, zoon van Johannes Janssen en Anna Maria Bos.
  • 2 : Jan Arnold, landbouwer, geboren te Sevenum op 29 oktober 1884, wonende te Meijel en te Roggel, overleden aldaar op 25 januari 1934.
    Hij is getrouwd te Meijel op 3 mei 1920 met Johanna Oomen, landbouwster, geboren te Meijel op 6 februari 1885, wonende aldaar en te Roggel, overleden aldaar op 22 oktober 1953, dochter van Peter Jozef Oomen en Johanna van de Voort.



Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina