Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathias Hubertus Hobus, dienstknecht, geboren te Heythuysen op 4 februari 1862, wonende te Nunhem, overleden te Heel en Panheel op 22 december 1938, zoon van Heijligerus Hobus en Maria Catrina Deckers.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 22 april 1892 met
Petronella Houben, dienstmeid, geboren te Nunhem op 30 november 1856, wonende aldaar en te Neer, overleden te Nunhem op 14 september 1928, dochter van Martin Houben en Anne Marie Rijckx.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Catharina Hubertina, geboren te Nunhem op 31 december 1895, overleden aldaar op 7 juni 1896.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina