Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Catharina Wijnhoven, geboren te Roermond op 27 september 1895, overleden te Horn op 6 juli 1984, begraven te Nunhem, dochter van Jacob Hubert Wijnhoven en Anna Adelgunda Backes.


Zij is getrouwd te Nunhem op 3 oktober 1922 met
Joannes Hubertus Klerken, landbouwer en tuinier, geboren te Blerick op 21 februari 1896, overleden te Horn op 12 september 1976, begraven te Nunhem, zoon van Cornelis Hubertus Klerken en Joanna Gubbels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus Joannes Servatius, notaris, geboren te Nunhem op 27 maart 1924, overleden te Roermond op 21 juli 2014, gecremeerd.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina