Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharina Hubertina Verkoelen, dienstbode, geboren te Buggenum op 20 juni 1903, overleden te Roermond op 19 december 1980, dochter van Petrus Johannes Verkoelen en Anna Catharina van der Linden.


Zij is getrouwd te Roermond op 28 juli 1927 met
Gerardus Joannes Hubertus Opveld, chauffeur en monteur, geboren te Roermond op 16 augustus 1902, overleden aldaar op 30 oktober 1972, zoon van Josephus Adolf Hubertus Opveld en Anna Catharina Jeurissen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina