Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Martinus Hubertus Hobus, spoorwegarbeider, geboren te Nunhem op 27 maart 1894, overleden te Heerlen op 26 februari 1947, zoon van Mathias Hubertus Hobus en Petronella Houben.


Hij is getrouwd te Nunhem op 14 juni 1920 met
Joanna Maria Gertruda Janssen, dienstbode, geboren te Weert op 8 juli 1888, overleden te Heerlen op 29 juli 1968, dochter van Theodorus Joannes Janssen en Maria Catharina van Ratingen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina