Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Hubertina Gertrudis Engelen, geboren te Melick-Herkenbosch op 8 juli 1896, overleden te Sittard op 12 augustus 1984, dochter van Jan Hendrik Engelen en Maria Everts.


Zij is getrouwd te Horn op 6 juni 1924 met
Jacob Hubert van de Boel, bierbrouwersknecht, geboren te Horn op 25 januari 1900, overleden te Sittard op 18 december 1991, begraven te Lindenheuvel, zoon van Jacobus van de Boel en Margaretha Hubertina Gubbels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Antoon Jacob, geboren te Horn op 26 juli 1927, overleden te Sittard op 16 januari 1932.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina