Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Hermanus Reijnen, wonende te Echt.


Hij was gehuwd met
Maria Catharina Dijcks, wonende te Echt.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Agnes, geboren te Echt op 1 maart 1861, overleden te Meerssen op 26 augustus 1951.
    Zij is getrouwd te Nunhem op 31 januari 1916 met Joseph Wijers, landbouwer, geboren te Nunhem op 9 september 1856, wonende aldaar, overleden te Haelen op 28 februari 1932, zoon van Jean Wijers en Jeanne Sillekens.
    (Hij is eerder getrouwd te Haelen op 9 januari 1886 met Maria Gertrudis Koninx, landbouwster, geboren te Haelen op 21 mei 1860, wonende te Nunhem, overleden aldaar op 29 november 1911, dochter van Jacobus Koninx en Gertrudis Hecken.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina