Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Catharina Puts, dienstmeid, geboren te Beegden op 26 september 1842, wonende te Swalmen, dochter van Jan Matthijs Puts en Elisabeth Knoops.


Zij is getrouwd te Swalmen op 21 april 1873 met
Paulus Engelen, landbouwer, geboren te Buggenum op 30 september 1829, wonende te Neer en te Swalmen, overleden aldaar op 10 maart 1909, zoon van Wilhelmus Engelen en Aldegundis Paulessen.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina