Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Margaretha Verstappen, geboren te Grathem op 20 mei 1889, overleden te Leveroij op 27 januari 1979, begraven te Leveroy, dochter van Henricus Hubertus Verstappen en Cornelia Verwielen.


Zij is getrouwd te Nederweert op 30 mei 1919 met
Petrus Hubertus Schreurs, landbouwer, geboren te Haelen op 22 januari 1884, overleden te Leveroij op 3 juni 1965, begraven te Leveroy, zoon van Gerardus Schreurs en Cornelia Veugelers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Cornelia Maria, geboren te Nederweert rond 1923, overleden aldaar op 23 januari 1927.
  • 2 : Doodgeboren kind, geboren te Nederweert op 25 augustus 1926.
  • 3 : Harrie, geboren op 1 maart 1931, overleden op 3 februari 1998, begraven te Leveroy.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina