Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Magdalena Verheijden, landbouwster, geboren te Haelen op 18 maart 1869, overleden te Belfeld op 8 september 1935, dochter van Peter Joannes Hubertus Verheijden en Hendrina van Horck.


Zij is getrouwd te Belfeld op 14 januari 1889 (1) met
Theodorus Derks, landbouwer, geboren te Belfeld op 5 april 1853, overleden aldaar op 18 november 1909, zoon van Pieter Derks en Anna Maria Hoezen.

Uit dit huwelijk:

Zij is getrouwd te Belfeld op 14 november 1910 (2) met
Wijnand Hubertus Thönissen, fabrieksarbeider, geboren te Belfeld op 1 juni 1879, overleden te Tegelen op 15 juli 1949, zoon van Johannes Thönissen en Wilhelmina Thissen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina