Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Lambertus Johannes Gielissen, timmerman, geboren te Budel op 5 april 1866, overleden te Utrecht op 22 augustus 1907, zoon van Antoon Gielissen en Johanna Maria Elisabeth Daniels.


Hij is getrouwd te Nunhem op 10 februari 1896 met
Maria Wilhelmina Ottenheim, geboren te Nunhem op 15 juli 1872, overleden te Weert op 16 juni 1959, dochter van Jacobus Ottenheim en Joanna Janssen.
(Zij is later getrouwd te Asten op 28 augustus 1914 met Francis Pellemans, geboren te Nederweert op 5 januari 1875, overleden te Weert op 10 maart 1960, zoon van Francis Pellemans en Maria Catharina Meulendijk.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisabeth Maria, geboren te Deurne en Liessel rond 1897, overleden te Nederweert op 26 mei 1916.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina