Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Philomena Verstappen, dienstmeid, geboren te Grathem op 15 mei 1879, overleden te Nederweert op 18 november 1907, dochter van Henricus Hubertus Verstappen en Cornelia Verwielen.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 15 april 1904 met
Peter Theodorus Sentjens, dienstknecht en landbouwer, geboren te Nederweert op 28 augustus 1874, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 16 november 1954, zoon van Hendrik Sentjens en Maria Catharina van Lier.
(Hij is later getrouwd te Heythuysen op 16 april 1915 met Joanna Petronella Berghs, geboren te Heythuysen op 14 augustus 1873, wonende aldaar, overleden aldaar op 15 januari 1948, dochter van Jan Berghs en Petronella Venner.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Nederweert op 5 september 1906.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina