Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petrus Conrardus Timmermans, bakker, geboren te Nunhem op 12 maart 1856, overleden te Haelen op 28 juni 1937, zoon van Jacobus Timmermans en Anna Barbara Haarbusch.


Hij is getrouwd te Tilburg op 13 februari 1889 (1) met
Johanna van Elderen, geboren te Esch op 5 juni 1863, overleden te Tilburg op 23 januari 1918, dochter van Johannes van Elderen en Elisabeth Tinnenbroek.

Hij is getrouwd te Tilburg op 3 april 1923 (2) met
Agatha Caarls, geboren te den Helder op 29 november 1863, overleden te Tilburg op 22 augustus 1924, dochter van Jan Caarls en Aagje Steeman.
(Zij was weduwe van Cornelis Petrus Homan. Zij was weduwe van Asuerus van den Borg.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina