Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathijs Everhard Xaverius Hubert Janssen, boekhouder, geboren te Venlo op 16 december 1856, overleden aldaar op 31 januari 1935, zoon van Hendrik Willem Janssen en Maria Barbara Antonia Hubertina van Meijel.


Hij is getrouwd te Nunhem op 12 februari 1900 met
Maria Ida Jeuken, geboren te Nunhem op 3 mei 1862, overleden te Venlo op 1 januari 1939, dochter van Mathieu Jeuken en Maria Helena Frantsen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina