Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petrus Josephus Hubertus Houben, mijnwerker, geboren te Nunhem op 27 maart 1892, overleden te Spaubeek op 22 oktober 1971, zoon van Peter Hubertus Houben en Maria Margaretha Bongaerts.


Hij is getrouwd te Nunhem op 19 april 1920 met
Anna Hendrica Wilms, geboren te Sint Odiliënberg op 14 februari 1891, dochter van Jan Hendrik Wilms en Catharina Elisabeth Houben.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina