Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Lodewijk Joris, geboren te Heel en Panheel op 24 augustus 1898, overleden te Heel op 15 september 1977, zoon van Peter Mathijs Joris en Elisabeth Vleeshouwers.


Hij is getrouwd te Neeritter op 31 augustus 1923 (1) met
Antoinetta Wilhelmina Elisabeth Sniers, geboren te Wessem op 15 februari 1899, overleden te Sittard op 14 juni 1957, dochter van Matheus Lambertus Aloijsius Sniers en Maria Gertrudis Hubertina Boumans.

Hij was gehuwd (2) met
Maria Elisabeth van den Bergh, geboren te Grevenbicht op 28 januari 1901, overleden te Sittard op 5 september 1991.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina