Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Pauline Josephina Hubertina Bertha Raphael Storms, geboren te Nunhem op 3 november 1870, overleden te 's-Hertogenbosch op 9 februari 1959, dochter van Leopold Paul Ernest Storms en Maria Josefine Celestine Hubertina van Berenbroeck.


Zij is getrouwd te Nunhem op 5 februari 1896 met
Franciscus Maria Rouppe van der Voort, industrieel, geboren te 's-Hertogenbosch rond 1869, zoon van Nicolaas Johannes Rouppe van der Voort en Maria Theresia Bonnike.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina