Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Hubertina Coenen, geboren te Nunhem op 21 september 1885, overleden te Venray op 23 januari 1959, dochter van Pieter Coenen en Mathia Wijers.


Zij is getrouwd te Nunhem op 30 mei 1921 met
Hendrikus Hubertus Mennen, landbouwer, geboren te Roggel op 1 september 1881, wonende te Haelen, overleden te Roermond op 3 juli 1952, zoon van Thomas Mennen en Joanna Hendriks.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina