Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Pierre Roijen, dienstknecht, geboren te Hunsel op 1 november 1814, wonende te Baexem, overleden aldaar op 30 september 1887, zoon van Leonard Roijen en Maria Houben.


Hij is getrouwd te Baexem op 28 maart 1845 met
Jeanne Berben, dagloonster, geboren te Baexem op 11 mei 1809, wonende aldaar, overleden aldaar op 22 april 1894, dochter van Jan Berben en Geertrud Verkoelen.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina