Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Joannes Hubertus Gijsen, geboren te Nunhem op 29 augustus 1891, overleden te Haelen op 27 december 1952, zoon van Jacobus Gijsen en Joanna Wijers.


Hij is getrouwd te Horn op 5 augustus 1927 met
Ida Gertrudis Engelen, geboren te Melick-Herkenbosch op 20 augustus 1893, wonende te Roermond en te Horn, dochter van Jan Hendrik Engelen en Maria Everts.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina