Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Bartholina Steegs, landbouwster en dienstmeid, geboren te Helden rond 1810, wonende te Grubbenvorst, dochter van Jan Steeghs en Maria Gertrudis Feijen.


Zij is getrouwd te Kessel op 29 juni 1836 met
Jozef Jan Kessels, dienstknecht en landbouwer, geboren te Kessel, gedoopt aldaar op 21 januari 1812, wonende te Grubbenvorst, zoon van Petrus Kessels en Helena Reefs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Agatha, geboren te Maasbree op 17 april 1837, wonende te Grubbenvorst en te Beesel, overleden aldaar op 24 maart 1916.
    Zij is getrouwd te Grubbenvorst op 8 april 1863 met Peter Mathijs Verhaagh, landbouwer, geboren te Grubbenvorst op 24 oktober 1836, wonende aldaar, overleden aldaar op 17 april 1891.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina