Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmus op 't Roodt, hoefsmid en landbouwer, geboren te Horn op 9 november 1838, wonende te Nunhem, overleden aldaar op 17 juni 1911, zoon van Wilhelmus op 't Roodt en Catharin Engels.


Hij is getrouwd te Nunhem op 11 oktober 1869 met
Catharina Smeets, geboren te Nunhem op 26 maart 1834, wonende aldaar, overleden aldaar op 16 november 1908, dochter van Leonard Smeets en Helena Hendrix.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Helena Hubertina, dienstbode, geboren te Nunhem op 30 mei 1874, wonende te Neer, overleden te Nunhem op 7 maart 1903.
    Zij had van een onbekende man één dochter.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina