Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jeanne Cornelie van den Bercken, dienstmaagd, geboren te Nunhem op 19 mei 1818, overleden te Herten op 2 juli 1885, dochter van Jan van den Bercken en Anna Maria Schreurs.


Zij is getrouwd te Herten op 31 januari 1842 met
Jan Thomas Sprenger, dagloner en landbouwer, geboren te Goch (D) op 14 december 1798, overleden te Herten op 28 april 1883, zoon van Jacobus Sprenger en Maria Catharina Wijers.
(Hij is eerder getrouwd te Herten op 16 januari 1826 met Petronella Janssen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria, geboren te Herten op 10 januari 1845, overleden aldaar op 22 juni 1889.
    Zij is getrouwd te Herten op 2 september 1872 met Peter Hubertus Verheesen, houtzager, geboren te Herten op 3 september 1845, overleden aldaar op 5 maart 1932, zoon van Joannes Hubertus Verheesen en Gertrudis Strouken.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina