Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrik van den Bercken, kleermaker, geboren te Nunhem op 15 oktober 1825, wonende aldaar, overleden aldaar op 21 april 1882, zoon van Jan van den Bercken en Anna Maria Schreurs.


Hij is getrouwd te Nunhem op 28 april 1862 met
Mathea Schreurs, dienstmeid, geboren te Roggel op 25 maart 1820, wonende te Nunhem, overleden aldaar op 31 oktober 1884, dochter van Jan Schreurs en Maria Catharina Vrencken.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Catharina, keulenmeid, geboren te Nunhem op 3 januari 1866, overleden te Linne op 2 april 1923.
    Zij is getrouwd te Linne op 8 oktober 1892 met Cornelis Evers, dagloner, geboren te Buggenum op 21 februari 1861, overleden te Linne op 3 januari 1930, zoon van Martinus Evers en Sophie Creemers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina