Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Gertrudis van Groenendael, geboren te Nunhem op 7 september 1872, overleden te Heerlen op 10 juli 1945, dochter van Joannes van Groenendael en Anna Maria Klinkenberg.


Zij is getrouwd te Hilversum op 4 mei 1901 met
Antonie Josephus Theuns, banketbakker, geboren te Vlissingen op 18 september 1870, overleden te Heerlen op 4 september 1936, zoon van Johannes Baptist Theuns en Johanna Ferdinanda Verplanken.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina