Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joseph Hendrikus Hubertus van Groenendael, bouwkundig opzichter, geboren te Nunhem op 28 december 1868, overleden te Maastricht op 25 oktober 1942, zoon van Joannes van Groenendael en Anna Maria Klinkenberg.


Hij is getrouwd te Ootmarsum op 15 mei 1895 met
Anna Maria Wilhelmina Verkuijl, geboren te Borne op 1 juli 1865, overleden te Maastricht op 29 november 1918, dochter van Alexander Jacobus Verkuijl en Johanna Christina Wientjes.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina