Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Catharina Meulen, geboren te Berg en Terblijt rond 1876, overleden te Heythuysen op 23 januari 1900, dochter van Pieter Jan Meulen en Margaretha Willekens.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 4 februari 1897 met
Wilhelmus Hubertus Schroijen, landbouwer, geboren te Heythuysen op 7 juli 1877, overleden te Roggel op 1 mei 1957, begraven te Roggel Heibloem op 3 mei 1957, zoon van Wilhelmus Schroën en Anna Maria van den Eertweg.
(Hij is later getrouwd te Heythuysen op 8 april 1904 met Petronella Swagten, geboren te Roggel op 7 april 1884, overleden te Heythuysen op 13 juni 1928, dochter van Joannes Hubertus Swagten en Maria Catharina Verstappen.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Peter Joannes, geboren te Heythuysen op 4 september 1897, overleden te Roermond (Z) op 10 oktober 1970, begraven te Herkenbosch.
    Hij was gehuwd met Henrica Paulina Elisabeth Maria Goldschmitz.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina