Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Janssens, herbergierster, geboren te Sittard op 8 oktober 1852, wonende te Roermond, dochter van Josephus Janssens en Maria Elisabeth Könings.


Zij was gehuwd (1) met
Gerard Hubert Koolen.

Zij is getrouwd te Nunhem op 27 november 1893 (2) met
Willem Hubertus Ottenheim, metselaar, geboren te Nunhem op 24 februari 1858, wonende aldaar, overleden te Roermond op 21 juni 1936, zoon van Jacobus Ottenheim en Joanna Janssen.
(Hij is eerder getrouwd te Nunhem op 9 april 1888 met Johanna Stoks, geboren te Nunhem op 3 november 1859, wonende aldaar, overleden aldaar op 28 januari 1892, dochter van Francois Stocks en Agnes Wiltschut.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joseph Willem Hubertus, slager, geboren te Roermond op 7 augustus 1896, overleden te Neer op 24 juli 1960.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina