Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Dorothea Willekens, geboren te Heythuysen op 5 juni 1842, overleden aldaar op 11 februari 1885, dochter van André Willekens en Jeanne Verhagen.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 13 april 1874 met
Jean Mathias Verkissen, landbouwer, geboren te Heythuysen op 7 mei 1819, overleden aldaar op 9 maart 1885, zoon van Hendrik Verkissen en Maria Catharina Boonen.
(Hij is eerder getrouwd te Heythuysen op 24 april 1850 met Anne Marie Reijnders, dagloonster, geboren te Heythuysen op 25 januari 1807, wonende aldaar, overleden aldaar op 28 december 1872, dochter van Mathieu Reijnders en Maria Gertrudis Gerarts. (Zij is eerder getrouwd te Heythuysen op 28 april 1829 met Leonard Houben, dagloner, geboren te Heythuysen rond 1800, wonende aldaar, overleden aldaar op 14 april 1848, zoon van Adolphus Servatius Houben en Gertrudis Moldericken.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina