Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Christina Hendrika Hubertina Alofs, onderwijzeres, geboren te Nederweert op 11 april 1908, overleden te Stramproy op 7 september 1990, dochter van Johannes Hubertus Alofs en Elisabeth Wilhelmina Hubertina Hendriks.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 4 augustus 1939 met
Jan Mathijs Rietjens, onderwijzer, geboren te Stramproy op 14 oktober 1910, zoon van Peter Jan Mathijs Rietjens en Jacomina Houben.




Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina