Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Hendrina Josephina Hendriks, naaister, geboren te Nunhem op 12 maart 1889, wonende te Haelen, overleden te Roermond op 6 oktober 1975, dochter van Josephus Hendriks en Johanna Hubertina Geraets.


Zij is getrouwd te Haelen op 5 februari 1917 met
Joannes Hubertus Spee, landbouwer, geboren te Haelen op 28 april 1886, wonende aldaar, overleden te Roermond op 5 juni 1967, zoon van Hendrik Hubert Spée en Maria Ketelaers.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Josephus Leonardus, geboren te Haelen op 27 januari 1919, overleden op 27 juli 2003, begraven te Haelen.
    Hij was gehuwd met Nellie Sentjens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina